اموزش زدن خریف در دعوای خیابانی

راز های پیروزی در دعوا های خیابانی + فیلم آموزشی

اموزش زدن خریف در دعوای خیابانی

در مبارزات خیابانی ، اوضاع کمی با رینگ متفاوت است . همه چیز در چند ثانیه تا حداکثر یکی دو دقیقه طول می کشد . هر رفتاری که ما ، از خود نشان دهیم می تواند در نتیجه درگیری نقشی سرنوشت ساز بازی کند .به همین دلیل باید تک تک حرکات ما در این نوع درگیری ها حساب شده و دقیق باشد تا از اینطور بحران ها به سلامت خارج شویم. یک دعوای خیابانی ممکن است با سطح خشونتی در حد بحث دو کودک و گاهی نیز ممکن است تا سطحی بسیار خشن تا سرحد مرگ پیش برود . اما نگران نباشید ،ما سعی کردیم بهترین روش های پیروزی در مبارزات خیابانی را برای شما گرداوری کنیم . با دیدن این آموزش و انجام تمرین ، می توانید تا حد معقولی در خیابان از خود دفاع کنید .با آکادمی زوزه همراه باشید.

در این آموزش پنج حرکت بسیار پر استفاده از سمت مهاجم ها انتخاب شده و راهکار های دفاع در مقابل آنها و خنثی کردن حملاتشان به شما آموزش داده خواهد شد .اما هرگز فراموش نکنید که بهترین راه جلوگیری از آسیب ، درواقع دوری کردن از درگیری و حتی فرار است .

البته باید به یاد داشته باشید، فارغ از اموزش های زیر نکاتی دیگر هستند که در اکثر جاها صدق می کنند و باید آنها را رعایت کنیم تا تسلطمان بر خودمان و حریف بیشتر شود . نکاتی مانند :

  • – تا جایی که می توانید فاصله خود را با حریف حفظ کنید
  • – خونسرد باشید و دستو پای خود را گم نکنید
  • – ضربات خود را با عجله وارد نکنید ، بلکه در بهترین زمان ضربه بزنید . (عجول بودن و سریع بودن کاملا متفاوتند)
  • – از هرچیزی که به همراه دارید می توانید به عنوان سلاح استفاده کنید.(به خصوص کلید، کمربند و فندک)
  • – قبل از حمله به مهاجم به او احساس امنیت بدهید تا حمله شما غیرمنتظره باشد.
  • – همیشه دستان خود را بالا و درحالت گارد نگه دارید تا ضربه زدن به سر شما سخت تر باشد.-برای ضربه زدن از هردو دست استفاده کنید.
  • – درصورتی که حریف شما از سلاح های سرد نوک تیز مانند چاقو استفاده کرد ، می توانید لباس خود را در بیاورید و از آن به عنوان یک عایق استفاده کنید.
  • – اگر متوجه شدید که درحال شکست خوردن هستید و به زمین افتاید ،در این شرایط تنها باید از سر خود محافظت کنید.

بسیار خب ، حالا که نکات اولیه را می دانیم ، به سراغ قسمت های تخصصی آموزش دفاع در مبارزه خیابانی می پردازیم .

روش اول:

بیشتر افراد جامعه رزمی کار نیستند، در نتیجه تنها از دست مسلط خود برای ضربه زدن استفاده می کنند.لذا راهبرد آنها کاملا قابل حدس است. با دست غیر مسلط خود دست حریف می خوابانند تا صورت را آسیب پذیر کنند و بعد با دست مسلط خود ضربه اصلی خود را وارد می کنند . اما نگران نباشید ! این حرکت یک بدل بسیار آسان و ساده دارد .

— برای دفاع در مقابل این نوع حمله ، کافی است همانظور که روی حالت گارد خود هستیم ضربه جب(JAB) را دقیقا وقتی که حریف می خواهد دست مارا بگیر و صورت خود را بی دفاع کرده ، به فک یا یکی دیگر از نقاط حساس سر او وارد کنیم .(جب با دست غیرمسلط ما زده می شود برد بیشتری دارد و می تواند شروع کننده حمله بسیار کاربردی باشد)

هملنطور که جب اول را به حریف وارد کردیم ، باید دور او بچرخیم تا نتواند به هیچ وجه در زاویه دلخواه با ما قرار بگیرد. اما حتما حوستن باشد . یک جب به تنهایی احتمالا کار ساز نیست . می توانید ضربات ترکیبی خود را بعد از وارد کردن اولین جب داشته باشد .

آموزش دعوای خیابانی ، پیروزی در مبارزات خیابانی . اکادمی زوزه

روش دوم:

عده زیاد دیگری از افراد نیز برای جلوگیری از ضربه خوردن ، به طرز دیوانه واری به عقب خم می شوند . یعنی به طوری که اصلا به سر و صورت آنها هیچ گونه دسترسی ای وجود ندارد و شکم آنها به سمت جلو مایل شده است .در این وضعیت شاید برخی گیج شوند وندانند دقیقا باید چه کاری انجام دهند ، اما راهکار ساده است . زمانی که رقیب سعی می کند صورت خود را کاملا ایمن کند پایین تنه خود را به شدت آسیب پذیر کرده است . ما از این ضعف استفاده می کنیم و به شکم و پایین تنه او ضربه وارد می کنیم . همچنین باید بدانید که کسی که این نوع گارد را می گیرد تعادل خوبی هم نخواهد داشت و با یک ضربه پای حساب شده ِ احتمالا نقش بر زمین خواهد شد .

بهترین راه های کتک زدن حریف در خیابان . آموزش پیروزی در مبارزه های خیابانی

روش سوم :

برخی از افراد در مبارزه های خیابانی ، مدام و عجولانه سعی می کنند ضرباتی مکرر به صورت حریف خود وارد کنند . جالب است بدانید بازهم مشکلی وجود دارد . هر روش مبارزه قطعا مشکلات خاص خود را دارد . با کمی ریز بینی متوجه می شویم ، کسی که مدام سعی می کند به بالا ضربه وارد کند ، تمرکز روی پایین تنه خود اصلا ندارد و می توانیم بک یک حمله ، یک زیرگیری انجام دهیم و او را به راحتی نقش بر زمین کنیم.البته به یاد داشته باشد ‌، بهتر است در مبارزات خیابانی مبارزه را از دور کنترل کنیم و زیاد به حریف نزدیک نشویم .اگر هم عمل زیرگیری را انجام دادیم باید سریع روی پاهای خود برگردیم (می توانید آموزش زیرگیری حرفه ای را مشاهده کنید)

برنده شدن در دعوا های خیابانی ، بهترین راه برای کتک زدن حریف در خیابان. اکادمی زوزه

روش چهارم:

یک سری افراد هستند که قدرت بدنی نسبتا خوبی دارند ، آنها سعی می کنند در دعوا های خیابانی از آن استفاده کنند و سریعا سعی می کنند به شما نزدیک شوند و عمل زیرگیری را انجام دهند. این شرایط می تواند کمی بحران آفرین باشد ، اما اگر روش بدل آن را بدانیم ، خیلی راحت قادر خواهیم بود حمله حریف را خنثی کنیم.

برای دفاع در مقابل این حملات ، باید سریعا ناحیه مورد حمله را خالی کنیم که حریف ، اول از همه با بدنمان برخورد نکند . سپس سعی میکنیم سر او را در همان حین حمله کردن تحت کنترل بگیریم و او را به جلو بکشیم . با این کار تعادل او به هم میریزد و زمین می خورد . و بعد از زمین خوردن او کنترل مبارزه به دست ما خواهد افتاد. آن گاه می توانیم زمانی که او نقش بر زمین است ، ضربات نهایی را وارد کنیم . در واقع قصد حریف گرفتن پاهای ماست ، اما با با استفاده ازین روش به نحوی خود را عقب می کشیم که هرگز نمی تواند نقشه خود را عملی کند.

بهترین روش دعوا کردن در خیابان ، شکست دادن حریف در مبارزات خیبانی . اکادمی زوزه

روش پنجم :

شزایط این روش کمی سخت تر از دیگر روش هاست . ممکن است در دعوا حریف شما یقه ی لباس شما را گرفته باشد و با استفاده از یکی از دستان خود شما را کنترل کند و علاوه بر آن با حفظ فاصله اجازه ندهد شما ضربه بزنید . و نهایتا با دست دیگرش سعی کند به صورت شما ضربه وارد کند .

می پذیریم شریط در این حالت کمی پیچیده است ، شما آزادی عمل بسیار محدودی دارید و درحال دریافت ضربه هستید . اما یک روش وجود دارد . در مرحله نخست ، باید اول از همه از سر خود محافظت کنید. پس باید گارد بگیرید . دستان خود را سریعا بالا بیاورید و نگذارید ضربه دست حریف به شما وارد شود. سپس با فرصت طلبی ، در زمانی که فقط یک لحظه فرصت پیدا کردید ، با دستی که آزاد تر است به حریف ضربه دقیقی وارد کنید . و این چرخه را تا زمانی که حریف را ای پای در آورید تکرار کنید .

چگونه در دعوای خیابانی پیروز شویم . اکادمی زوزه

همچنین می توانید ، بعد از وارد کردن ضربه اول و به هم ریختن نسبی تعادل حریف ،با استفاده از هردودست ، دست شخص مقابل را از خود جدا کنید و او را هل بدهید . بعد از هل دادن نیز می توانید روش های دلخواه خود را برای دفاع استفاده کنید . در کلام آخر ، باید بدانیم که تمامی این روش ها و راهبرد ها ، نیاز به تکرار و تمرین زیادی دارند تا حین دعوا ، یادمان بیاید که اصلا ما این راهبرد را یاد داریم . در شرایط بحرانی ما صرفا چیز هایی را یادمان می آید که بر آن ها تسلط کافی داشته باشیم ونه چیز هایی که صرفا یک بار از طریق یک کلیپ دیده ایم !


فیلم مقاله با دوبله ی اختصاصی

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *