آموزش سانچیکو توسط بهترین اساتید

آموزش سانچیکو توسط بهترین اساتید

سانچیکو

 سلاحی که قدرت آن چندین برابر نانچیکو است و در مبارزه های یک به چند خوب خود را نشان می دهد؛این سلاح از سه تکه چوب یا فلز تشکیل شده است که با زنجیر به هم متصل هستند به همین دلیل به آن تری سکشن ( three section )می گویند.

-قدرت و شدت ضربه به هدف در سلاح سانچیکو به چند عامل بستگی دارد؛

-اول؛ طول سرتاسر سانچیکو

-دوم؛وزن سانچیکو

-سوم؛نحوه ی گرفتن سانچیکو

 

مشخصات :

نام: آموزش سانچیکو

ریشه: ورزش های رزمی و ووشو

پیش نیازها:—

زمان تسلط: — روز تمرین

درجه سختی( بیشترین۱۰) : ۶

قدرت سلاح(بیشترین۱۰) : ۸

سرعت حرکت(بیشترین۱۰): ۸٫۵

فایده ی رزمی(بیشترین۱۰): ۸٫۵

جذابیت (بیشترین۱۰): ۷٫۵
زبان فیلم آموزشی:انگلیسی

مدت فیلم آموزشی: ۴۲ دقیقه

کیفیت فیلم آموزشی: ۷۲۰P

حجم فیلم آموزشی: ۳۵۷MB

۴۲ دقیقه فیلم آموزش فنون و حرکات سانچیکو توسط خانوم لی جینگ استاد بزرگ ووشو

دانلود برای اعضای آکادمی

دانلود برای کاربران مهمان

یک ساعت آموزش حرکات حیاتی سانچیکو در ووشو

دانلود برای کاربران مهمان

دو ساعت آموزش کاتاها و فنون سانچیکو توسط دو استاد  به سبک شائولین

آشنایی با سانچیکو

همانطور که می دانید سلاح سرد سانچیکو همانند نانچیکو در بین رزمی کاران از اسامی مختلفی  برخوردار است.

سلاح سانچاکو که در ایران به اسم سانچیکو نامبرده می شود  سلاحی هست که امروزه به یک سلاح ورزشی زیبا برای نمایشات و همایش ها مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که می دانید نانچیکو سلاحی است که اغلب برای مبارزات نزدیک از آن استفاده می شود در حالی که سانچیکو را می توان در درگیری های دور نیز به خوبی به کار گرفت. اکثر سبک های داخل ایران آن را سانچیکو می دانند .

و داخل این مقاله از اسم سانچیکو که بین رزمی کاران عمومی تر است استفاده می کنم.

سانچیکو از سه تکه چوب سخت که توسط طناب یا زنجیر به هم متصل شده است تشکیل شده است. هر چوب سانچیکو را فک گویند.

سه تکه چوب ها حالات مختلفی از یک سلاح مبارزه ای را به نمایش می گذارند که هر کدام از حالت ها مختص مبارزات و یا نمایشات می باشد.

حرکات این سلاح بسیار زیبا و پرقدرت می باشد.

در کل استفاده از سانچاکو به مراتب دشوارتر از نانچیکو است و کسی که بر فنون چوب ، زنجیر و نانچیکو مهارت داشته باشد بهتر می تواند از سانچیکو استفاده کند ) البته این نکته قابل ذکر است که سانچیکو تکنیک های خاص خودش را دارد(. عملکرد و قدرت سانچیکو بیشتر از نانچیکو است، به نحوی که می توان فنون تدافعی و تهاجمی بسیار مؤثری را با آن اجرا نمود. با این همه تسلط بر فنون و تکنیک های سانچیکو احتیاج به ماه ها تمرین پیوسته زیر نظر استادی مجرب دارد. اما پس از مهارت یافتن در این سلاح شما می تواند از راه دور به چند حریف ضربه زده و اجازه ندهید آنان به شما نزدیک شوند. همچنین می توان به افرادی که در پشت محافظی قرار گرفتهاند ضربه زد.

امروزه سانچیکو برای نمایش ها و بعضی از فیلم های رزمی مشهور است. همچنین ووشو کاران و تعدادی از کونگ فو کاران و رزمی کاران از سانچیکو برای همایش ها استفاده می کنند و کمتر کسی از سانچیکو برای مبارزه استفاده می کند.

هنگام تمرین با این سلاح نیز اگر  تازه کارها مراقب نباشند ممکن است به خودشان صدمه بزنند. این سلاح الهام گرفته از نانچیکو می باشد.

ساختار سانچیکو

امروزه در هنرهای رزمی ساختار سانچیکو نیز همانند نانچیکو انواع زیادی دارد: چوبی، پلاستیکی، فلزی، پارچه ای، ابری و باتومی, و بیشتر از سانچیکو های پلاستیکی در نمایشی و از سانچیکو ابری و باتومی در مبارزه ای استفاده می کنند. اندازه سانچیکو به نوع وشرایط استفاده از آن بستگی دارد.

سانچیکو در هنرهای رزمی

سانچیکو توسط فیلم های چینی شهرت پیدا کرد. بسیاری از حرکات آن شبیه چوب است مانند چرخاندن بالای سر، حرکات هلی کوپتری، چرخش پشت کمر و روی گردن. بسیاری از حرکات آن را میتوان با چوب نیز تمرین کرد. همچنین دارای حرکات مشابهی با زنجیر و نانچیکو است.

با کنترل کردن یک قطعه از سلاح آن را میتوان به صورت کوتاه تر و دو تکه به کار گرفت. این سلاح قابلیت این را دارد که برای فواصل طولانی )به کار گیری سه قطعه(، فواصل متوسط )استفاده از دو قطعه(، فواصل کوتاه )جمع کردن سلاح و یک قطعه( مورد استفاده قرار گیرد.

با بکارگیری قسمتهای مختلف سلاح، میتوان از آن برای حمله، کوبیدن، دفاع کردن، شوک وارد کردن، خلع سلاح کردن و چرخاندن حریف استفاده کرد. زنجیرها این قابلیت را به فرد میدهند تا سلاح دشمن را مهار نماید. همان گونه که ذکر شد، این سلاح قابلیت بکارگیری در فواصل مختلف را دارد. شاید یکی از مهمترین کاربرد های آن استفاده کوتاه برد در مقابل سلاح های بلند است، که میتوان با کمک بازوهای سلاح، سلاح حریف را مهار و قفل نمود و با کمک بازوی آزاد دیگر حمله کرد. یکی از موارد جالب و کاربردی سانچیکو استفاده در مبارزه هایی بوده است که طرفین مبارزه بر روی اسب بوده اند که طول زیاد سانچیکو بسیار کار آمد بوده است .حتی در صورتی که طرف مبارزه, در حال فرار بوده از سانچیکو برای زمین زدن اسب استفاده می کردند به این صورت که آن را طوری پرتاب می کردند که دور پای اسب حلقه می شد و اسب به زمین می خورد.

هرچند که با کمک بازوهای تاشو، این سلاح را میتوان در مقابل سواره نظام و یا افرادی که در پناه مانع قرار گرفتهاند بکار گرفت، اما نداشتن لبه های تیز و تیغه، باعث شده تا آنرا به عنوان یک سلاح دفاعی مطرح کنند.

یکی از بارزترین نقاط ضعف این سلاح عدم کنترل آن است. کاربرد آن در طول میانی یا بلند آن و هنگام عدم اصابت ضربه به حریف، باعث چرخش بازوها به سمت خود فرد خواهد شد. به این دلیل زمان زیادی از استادان هنر رزمی باید صرف کنترل و به کارگیری مجدد این بازوها شود. هرچند با توجه به نسبت طول زنجیر به بازوها این سلاح، از سلاح هایی که دارای انعطاف بالاتری هستند راحت تر کنترل میشود. هنگام استفاده در برد کوتاه نیازی به کنترل نیست زیرا بازوی اول و سوم در دست قرار گرفته اند و بازوی دوم هم مجال حرکت زیادی ندارد.

سانچیکو نیز همانند نانچیکو در هنرهای رزمی عموما به دوسته تقسیم می شود :

۱-سانچیکو مبارزه ای

همانطور که از اسمش پیداست برای مبارزه استفاده می شود و تفاوت زیادی با سانچیکو نمایشی دارد نحوه ی در دست گرفتن سانچیکو مبارزه ای : محل قرار گیری دستان در سانچیکو مبارزه ای از تمامی قسمت های فک های سانچیکو می باشد  و بیشتر از فک ۱ یا ۳ برای اینکه طول سانچیکو افزایش یابد استفاده می کنند نحو هی اجرای تکنیک ها مبارزه ای :

در سانچیکو مبارزه ای از تکنیک های بلند استفاده می کنند سرعت زیادی ندارد ولی قدرت آن بسیار زیاد است که آسیب بیشتری به حریف وارد می نمایید

۲- سانچیکو نمایشی

امروزه در هنرهای فردی, سانچیکو نمایشی نیز همانند نانچیکو نمایشی یکی از ابزارهای  مورد استفاده رزمی کاران می باشد.

نحوه ی در دست گرفتن سانچیکو نمایشی : سانچیکو نمایشی بیشتر از فک وسط سانچیکو استفاده می کنند  تا حرکات زیبایی خلق نماید و کمتر از فک های ۱ و ۳ استفاده می کنند نحو هی اجرای تکنیک ها نمایشی :

در سانچیکو نمایشی از تکنیک های نمایشی  استفاده می کنند مانند چرخاندن بالای سر، حرکات هلی کوپتری، چرخش پشت کمر و روی گردن و … که زیبایی دارند استفاده می کنند و از حرکاتی که جنبه ای مبارزه ای دارند کمتر استفاده می کنند.

منبع متن: شهبازی

آموزش سانچیکو

آکادمی زوزه

نظرات کاربران

14 دیدگاه

  1. ghaffari گفت:

    از اطلاعات شما بسیار سپاس گذارم امید وارم آموزش و تکنیک های بیشتری برای این سلاح رزمی منتشر کنید یاعلی التماس دعا

    1. KARIM گفت:

      سلام چشم، یا علی

  2. احسان گفت:

    هر سه تا رو دانلود کردم اولی بهتر از همه بود خیلی خوب توضیح می داد توصیه می کنم اولی و دومی رو ببینید سومی بدک نبود.

  3. ghaffari گفت:

    سلام خیلی وقت بود گمت کرده بودم خیلی خوش حالم که پیدات کردم از سلاح سرد اطلاعات بیشتر بزار و متنوع (:

  4. آرش گفت:

    من خرید کردم ولی نتونستم دانلود کنم چکار باید انجام بدم

    1. ADMiN گفت:

      سلام چهار رقم آخر کارت را ذکر کنید تا لینک برای شما ایمیل شود.

  5. محمدجعفر جنابی گفت:

    سلام – متن، بسیار عالی و کاربردی بود. فقط جمله « این سلاح الهام گرفته از نانچیکو می باشد » صحیح نیست چون نانچکو مربوط به قرن ۱۸ میلادی در اکیناوای ژاپن است و این سلاح سه تکه مربوط به قرن ۹ میلادی در چین است و قدمت آن بسیار بیشتر از نانچکو است و اصولاً تاجران ژاپنی ایده سلاح سه تکه را وارد ژاپن کردند. به هر حال از فیلم ها و توضیحات خوبتان استفاده بردیم.

  6. رضا صالحی گفت:

    سلام . مورد سوم را خریداری کردم ولی دانلود نشد

    1. ADMiN گفت:

      چهار رقم آخر شماره کارت و ایمیل رو بفرمایید.

  7. علیرضا گفت:

    مورد اول را خرید کردم ولی دانلود نشد

    1. ADMiN گفت:

      لینک دانلود به ایمیل شما ارسال شد.

  8. ghaffari گفت:

    من همچنان هستم ❤️💐😘

    1. ADMiN گفت:

      خیلی آقایی

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *